Profielpagina van EstherSingle

Naam: EstherSingle

Leeftijd: 44 jaar

Actief sinds: 21-09-2012

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: ik ga soms wel uit met vriendinnen, maar niet naar echt sociale gelegenheden. Een bioscoop vind ik heerlijk, lekker in het donker met popcorn genieten van het grote scherm en een leuke film.  

Over mij:
Om te beginnen, ik ben zeer verlegen en tot mijzelf getrokken. Ik ben niet bepaald een uitgaanstype en van drukte zoals een mensenmenigte kan ik absoluut niet tegen. jammer genoeg leer ik hierdoor geen mannen kennen. Ik geloof bijna niet dat ik dit zeg, maar ik raak soms wel uitgekeken op mijn hulpmiddelen in mijn nachtkastje. Het zou voor mij werkelijk een opluchting zijn om een man te ontmoeten, aan te spreken en van daaruit verder kijken. Bij mij kom ik meestal niet eens bij de ontmoeting. Met mijn werk kom ik ook weinig in contact met andere mensen, behalve via de telefoon. (Ik werk als helpdesk-medewerker voor een grote bank) Eerlijk toegeven, ben ik wel bijna verliefd geworden op een stem van een man die mij belde voor financiele hulp. Maarja, verder dan dat is het nooit gekomen.

Over jou:
Ik hoop dat ik niet mensen de verkeerde indruk geef, of direct wegjaag met mijn voorkeur voor mannen. Hij moet een lieve rustgevende en hartverwarmende stem hebben. Ik hou van mannen met humor, spontaniteit en als het kan een lekker bos haar. Nu weet ik dat de meeste mannen hier dat niet hebben, dus is voor mij niet zozeer een pre.

Mijn foto's