Profielpagina van Heidi360

Naam: Heidi360

Leeftijd: 31 jaar

Actief sinds: 14-01-2018

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ben creatief en kunstzinnig ingesteld. Ik maak zelf ook een soort van schilderijen met de techniek van Airbrushing. Ik houd van lekker eten en wandelen op het strand of in een ander mooi natuurgebied. Sportief ben ik niet echt meer zoals het geweest is, maar voor de gezondheid ga ik nog 2 keer per week naar de sportschool. 

Over mij:
Hallo, ik heb een relatie, maar woon nog wel alleen. Ondanks de drukke baan van mijn huidige vriend, heb ik op seksgebied wat aanvulling nodig. Vandaar deze advertentie. Je kan met mij een leuke tijd beleven, want ik ben voor alle normale dingen wel te vinden en bezit een goed uithoudingsvermogen om veel hoogtepunten te krijgen!

Over jou:
Ik ben op zoek naar een betrouwbare lieve man die mijn minnaar zou willen worden. Een man die het niet erg vindt om elkaar alleen te zien voor het fysieke gedeelte en daar ook van kan genieten. Je bent natuurlijk hygiënisch goed verzorgd en je mag van mij ook een relatie hebben, als de reden voor seks maar dezelfde is als die van mij. Voel je je door mijn advertentie aangesproken? Reageer dan zodat we snel nader kennis kunnen maken.

Mijn foto's