Profielpagina van Lprinses

Naam: Lprinses

Leeftijd: 55 jaar

Actief sinds: 07-09-2017

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Mijn hobbies zijn schilderen, wat ik graag doe op linnen. Verder vermaak ik mijzelf in mijn huisje met koken, maar het liefst ga ik echt naar het theater om er lekker eventjes helemaal uit te zijn. 

Over mij:
Een goedendag! Leuk dat je de tijd neemt om mijn profiel eventjes in te zien. Mijn naam is Luna, ik werk als vrijwilligster in een zorgcentrum hier in de buurt sinds enkele jaren. Ik ben gescheiden, mijn man heeft mijn goed voorzien verlaten dus in principe mag ik niet klagen. Ik woon in een leuk appartementje, maar ik voel me zeer alleen. Ik ga wel eens naar het theater met een goede vriendin, maar zij is getrouwd en zorgt voor haar man zodat ik echt op een laatste plek kom. Ik zou het leuk vinden ook eens weer een man aan mijn zijde te vinden, die het leuk vind er met mij op uit te gaan.

Over jou:
Mocht er interesse zijn dan zou ik het leuk vinden als ik een man tref die een eerste stap durft te zetten. Ik laat me graag verrassen en sta open voor een spontane mail. Mocht je verder van mij wonen is dat geen enkel probleem, liefde kent geen grenzen aangezien ik een auto voor de deur heb staan en uiteraard veel met de trein reis. Dat doe ik ook graag! Leuke steden bezoeken, ik hoop jij ook.

Mijn foto's