Profielpagina van Mercedes300

Naam: Mercedes300

Leeftijd: 33 jaar

Actief sinds: 13-05-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik volg op het moment een korte cursus om zelf airbrush op mijn auto te kunnen gaan maken. Dus eigenlijk heel erg crea op dit moment haha. Ja ik heb er heel wat voor over om mijn auto de mooiste te maken die er is.  

Over mij:
Al vanaf jongs af aan spaarde ik voor een Mercedes. Van Opa en Oma kreeg ik geld en van mijn ouders. En mijn droom is onlangs werkelijkheid geworden. Ik heb hem in de garage staan. Er moet nog wel iets aan gebeuren maar hij word vast zoals ik hem helemaal wil hebben. Het klusproject van de familie is ie ondertussen. Verder ben ik single. En heb een voorliefde voor autos zou leuk zijn als een man die ook heeft. Gewoon lekker met vette handen in plaats van zachte handen :)

Over jou:
Je vind autos geweldig. En je kleding zit regelmatig vol smeer. Ook kan je een mooie auto wel waarderen en vind een oldtimer iets wat iedereen zou moeten hebben. Je beroep is niet belangrijk ik vind namelijk dat je thuis toch altijd anders bent als persoon. Verder gewoon in de buurt wonen des te vaker kunnen we elkaar zien.

Mijn foto's