Profielpagina van RenateVerschure

Naam: RenateVerschure

Leeftijd: 25 jaar

Actief sinds: 28-08-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Lezen, dansen, reizen.....wat nog meer? Ik blijk wel goed te kunnen koken maar het is danweer geen hobby van me. Ik hou een picknicken, frisbeeen, zwemmen of gewoon lekker uitwaaien. Op mijn todo staat btw nog het nemen van Kite-les. Ja, het strand bezoeken in het algemeen... dat is wel een hobby van me..  

Over mij:
Ik ben een (bijna) altijd goed gehumeurde oprechte doorzetter. Als ik iets doe dan doe ik het ook voor 100%. Ik ben dan ook erg serieus met mijn studie bezig en laat me niet snel overhalen om de deur uit te gaan. Ik kreeg de tip om een profiel aan te maken, dus bij deze en we zien wel wat er van komt.

Over jou:
Het aller belangrijkste is een leuke kop met een mooie lach. Een onverzorgd gezicht is mijn grootste turnoff ik ben niet voor niets voor mondhiegiene aan het studeren. Ik val wel op het badboy-type, lekker lichaam (niet te opgepompt), tanktop, open blouse, baggy jeans en slippers. Een leuke tattoo ben ik ook niet vies van. Wel moet er een verhaal achter zitten en niet een plaatje voor de lol en ook niet over het hele lichaam. Als eigenschappen heb je: trouw, sympatiek, volhardend en eerlijk.

Mijn foto's