Profielpagina van RichBit19790612

Naam: RichBit19790612

Leeftijd: 38 jaar

Actief sinds: 23-08-2016

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ben een ware beautyqueen, dus alles wat met make up, glitter & glamour, kleding en meer te maken heeft, zie ik als mijn hobby.  

Over mij:
Anderhalf jaar geleden is mijn man overleden. Hoe rot dat ook is, hij heeft ervoor gezorgd dat ik niets tekort kom. Hij heeft me letterlijk in weelde achtergelaten. Ondanks dat hij er niet meer is, geniet ik elke dag van hem. Dankzij hem kan ik stad en land afreizen om heerlijk te shoppen, ben ik in het bezit van meerdere penthouses wereldwijd verdeeld en - zo heeft hij zelf gezegd - wil hij dat ik een man vindt waarmee ik mijn luxe deel, zodat ik niet eenzaam achterblijf. Ik ben dus op zoek naar een man die samen met mij een leven vol luxe, glitter & glamour wil leven..

Over jou:
Jij bent niet zo'n man die vindt dat HIJ het geld moet verdienen in de relatie. Jij vindt het heerlijk om urenlang samen met mij te shoppen om daarna af te zakken in een jacuzzi in één van mijn penthouses. Je hebt geen vliegangst en bent niet vies van dure, luxe items en cadeautjes waarmee ik je verwen. Als dank verwen jij mij maar al te graag tussen de satijnen lakens (of gewoon op de koude keukenvloer) ;-)

Mijn foto's