Profielpagina van Romijnnnie

Naam: Romijnnnie

Leeftijd: 57 jaar

Actief sinds: 07-01-2018

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: donkerblond

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Tuinen blijven mijn hobby. Waar mogelijk help ik nog steeds mee op mijn werk, op het tempo en niveau wat ik aankan. 

Over mij:
Mijn hele leven heb ik keihard gewerkt, eerst in een tuincentrum en daarna ben ik zelf als tuinarchitect aan de slag gegaan en heb ik voor veel mensen hun droomtuin gecreëerd. Na een herseninfarct, kon ik helaas niet meer zoveel werken als ik gewend was, maar achteraf is dat misschien ook wel goed voor mij geweest. Ik moet nu wel meer rust nemen en realiseer me dat er meer is in het leven dan alleen werken. De liefde en genegenheid van en man bijvoorbeeld. Na mijn herseninfarct ben ik gescheiden, omdat mijn man mij niet meer terug herkende als de vrouw die ik eerst was. En daar had hij wel een punt natuurlijk, al deed het wel pijn om zo aan de kant gezet te worden. Maar ik wil vooruit kijken en daarom zoek ik jou.

Over jou:
Een lieve man die ook weet waar het in het leven echt om draait. Werk is belangrijk, maar het is niet het enige waarvoor je zou moeten leven. Ik ben sinds mijn herseninfarct bijvoorbeeld een stuk knuffeliger en emotioneler geworden dan ik voorheen was. Dat was wennen, maar ik kan nu intens genieten van genegenheid. Ook vind ik het fijn om goede gesprekken te voeren met een partner over alles wat speelt in het leven en de maatschappij.

Mijn foto's