Profielpagina van Suzie1

Naam: Suzie1

Leeftijd: 59 jaar

Actief sinds: 06-06-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Kunst kan ik erg waarderen. En ook al ben ik zelf niet zo handig ik probeer toch mijn eigen beeld te maken. 

Over mij:
Mensen lopen in en uit je leven en zo laten ze ook hun voetstappen na in je hart. Ik vind het zo mooi gezegde. En dat is natuurlijk ook wat het leven je brengt. Er zijn genoeg voetstappen in mijn hart te vinden. Maar behalve dat is er ook nog genoeg ruimte over voor een warme voetstap erbij. Ik kan uren praten over het leven en zijn goede en slechte eigenschappen. Over wat er kan zijn als er niets meer is. Of wat er misschien is en wij niet zien. Het is echt iets wat me interesseert. En verder is het natuurlijk leuk als je dit soort dingen kan delen met een warm persoon.

Over jou:
Zelfstandig en maatschappelijk aanwezig persoon. Behaard of niet. Geschoren gezicht of al kaal. Of juist een bos met haar. Ik vind dat je mooi bent op de manier waarop je bent. Ieder mens moet echt benaderd worden met een frisse blik. Ik ben zo iemand en ik hoop dat jij dat ook bent. Hoop snel van je te horen en hoop dat je ook gewoon voor alles openstaat.

Mijn foto's