Profielpagina van Wildedame

Naam: Wildedame

Leeftijd: 43 jaar

Actief sinds: 23-08-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Een lekkere wandeling maken door het bos nadat het heeft geregeld. Langs het strand bij een rustige zonsopgang. Als enige in de zaal zitten in een bioscoop. Op de bank onder de dekens met gluhwein en chocola 

Over mij:
Ik hou van slenteren door smalle straatjes in een oude stad. Vind het heerlijk om 's winters lekker lang uit te slapen onder een 4-seizoenen dekbed. Hou van het geluid van regen tegen het raam om bij in slaap te vallen. Ben lichtelijk verslaafd aan haribo perzikjes en ouderwetse koetjesrepen. Stiekem nog altijd niet volwassen. Word blij van een drankje in het park met vrienden of heerlijk uit mijn dak gaan op een festival of avondje stappen. Spring nogal eens van de hak op de tak. Breek daar ook weleens iets bij, onhandig is my middle name. Evenals knoeien tijdens het eten; de wasmachine is een goede uitvinding. Drink 's zomers zoete ranja (met een rietje) en ja, soms cola uit de fles als niemand kijkt.

Over jou:
Ik zou het leuk vinden, een lieve gezellige rustige knuffelbeer hier tegen te komen. Maar ook lekker kan uitspatten. Eerst wat beter te leren kennen via mailen, chatten enz. Om een serieuze leuke relatie mee op te bouwen. Sex is dan wel belangrijk, maar zullen we eerst bij het begin beginnen?

Mijn foto's