Profielpagina van dirk15Single

Naam: dirk15Single

Leeftijd: 60 jaar

Actief sinds: 31-10-2014

Geslacht: man

Land: Belgie

Provincie: Oost-Vlaanderen

Woonplaats: Gent

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: gezet

Oogkleur: groen

Haarkleur: grijs

Opleiding: middelbare school

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: fotografie natuur en lieve vrouwen verwennen.ik ben gek op jacuzzi en sauna.jij kan paaldansen op 25cm. ik rook en drink niet maar geniet graag van hun vrouw haar leuke ....Hoe laat ben je vanavond thuis? Neuk ik het licht uit je ogen!Heel belangrijk alles blijft tussen ons .leeftijd is van geen belang.van 18 tot 100 jaar,waar zijn de vrouwtjes die deugende seks willen ???ik heb iets wat alle vrouwtje gelukkig maakt,zelfs voor meerder malen na elkaar ook met uw vriendin of zonder uw vriendin.Aan jou de keuze,uw wensen gaan in vervulling. 

Over mij:
lekkere stoot stang van 25 cm sterk en wijd gebouwd en gelijkertijd twee vrouwtjes aan en altijd klaar om te gebruiken,verwen ook anaal meerdere maal klaar die je lekker verwend met warm zaad voor alle kutje,s ,borsten en kontjes geeft je graag hun goede en deugd doende beurt .Kan ook puur zakelijk sekscontact.

Over jou:
waar zijn al die lieve vrouwen die graag berijden en bereden worden,veel bla bla van de vrouwen maar weinig daden .....Neuk me maar als jij wel durft!!!Een kinderwens kan altijd volbrachten worden.

Mijn foto's