Profielpagina van lovelizzy

Naam: lovelizzy

Leeftijd: 55 jaar

Actief sinds: 23-01-2012

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Overijssel

Woonplaats: Zwolle

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw:

Oogkleur: blauw

Haarkleur: blond

Opleiding: Cursus

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Zo, even het veldje hobbies misbruiken voor wat extra informatie. Zoek geen chat / mailvriend ..,mannen die vermaakt willen worden. (Voor een dag), mannen die niet eerlijk zijn : zeggen dat ze een relatie zoeken terwijl dat niet zo is . (Niet alleen kunnen zijn en zo hun avonden gevuld krijgen) 

Over mij:
Hoe belangrijk is nou echt wat je hier neerzet? Het is natuurlijk de eerste indruk die je van iemand krijgt. Het wel of niet reageren op een bericht wat je krijgt, het wel of niet sturen van een bericht omdat het je nieuwsgierigheid gewekt heeft. Ik heb op deze site de mooiste verhalen en gedichten gelezen en kom tot de conclusie dat ik niet zo'n beste bedenker ben van een goed verhaal. Wat ga ik hieraan doen? Niets. Ik kan me hier alleen zo presenteren zoals ik ben. 49 jaar, ZZP'er en een goed leven. Tikje eigenwijs, groot gevoel voor humor en altijd in voor een geintje.

Over jou:
Ik zoek een aantrekkelijke, intelligente en betrouwbare man die net als ik nog een jeugdige uitstraling bezit en die sportief is en midden in het leven staat. (Je mag dus ook iets jonger zijn) Humor vind ik belangrijk. Herken jij je hierin dan hoop ik graag wat van je te horen. P.s. ik vind het prima om bij "geen interesse", een bijpassend berichtje te ontvangen. Lekker duidelijk toch?

Mijn foto's