Profielpagina van sexbuddygezocht

Naam: sexbuddygezocht

Leeftijd: 29 jaar

Actief sinds: 06-01-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: groen

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: MBO

Roken: Ja

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Ik twijfel of ik alleen op mannen val, dus reacties van dames of stelletjes zijn ook welkom. Zoals ik al zei, ik heb weinig taboes. PS: Ik zie er altijd een tikje sletterig uit, heb ook tattoos en wat piercings. Maar beoordeel het boek niet op de kaft. ik ben 100% betrouwbaar en discreet. 

Over mij:
Ik ben een lekkere maar wel getrouwde vrouw van 27 jaartjes jong. Mijn man is een leuk vent en ik heb een dochtertje van 6 jaar. Alleen mijn man werkt 4 weken op en 4 weken af in het buitenland en ik ben daarom op zoek naar een leuke sexbuddy (of fuckbuddy) die in de weken dat mijn man niet thuis is met me kan afspreken. Ik ben dus zeker niet op zoek naar een relatie. Je kunt je voorstellen dat ik op deze manier het een en ander mis. Daarom wilde ik eens proberen te kijken via internet of ik een sex buddy kan vinden om regelmatig mee af te spreken voor sex zonder taboes! oké taboes zijn er natuurlijk wel maar wat mij betreft zijn veel dingen bespreekbaar.

Over jou:
Ik hoop dat je me een lieve mail stuurt met daarin wat je precies wilt van en met me, zoals ik al aangaf ben ik voor veel in en ben nu alweer 4 weken sexloos! Mail je me ik sta al weet te lang droog hihi ;-)

Mijn foto's